"Working apart together"

AGF Detail wordt VEG

"Working apart together"

"Working apart together"

26 september 2016
"Working apart together"

Tot de exposanten van AGF Detail behoren FOOD5 en Alaska. Twee bedrijven op één stand en dat is niet voor niets. De twee vullen elkaar prima aan en samen brengen zij 2 werelden bij elkaar. Zo is Alaska installateur, fabrikant en ontwerper van koel-, vries- en airconditioningsapparatuur en produceert al ruim 30 jaar koelmeubelen op maat met de bekende all-in service. FOOD5 is gespecialiseerd in diepvriesproducten als dessert- en amuse glaasjes van Rolph en Rolph en ambachtelijke taarten van Jakery en Erhard, specialist in luxe ijscreaties. Alle merken worden exclusief door FOOD5 aan de Nederlandse foodservice markt geleverd.

 

Jan Post, directeur/eigenaar bij Alaska: "Voor ons is dit een topformule. Wij leveren de jassen en zij wat er in past".  De meubelen, koel-vriescellen en het interieur van Alaska zie je terug bij o.a. Schmidt Zeevis, Keurslagers Nederland, Multivlaai, La Place, Vleesmeesters, de echte groenteman, Kaasspecialist, Kippie en vele anderen. "Nieuw in ons assortiment is een lijn koel- en vriesmeubelen voor de supermarkt, benzinepomp shop, buurtsuper, koelwandmeubelen, diepvrieseilanden en koeltoonbanken. Uiteraard brengen we dat graag aan de man en de bezoekers van AGF Detail sluiten direct aan op onze doelgroep!”, aldus Post.

 

Ook Lennert Kaman, Commercieel Manager FOOD5 kijkt met enthousiasme uit naar de beurs. "We merken dat er binnen deze markt vraag en ruimte is voor nieuwe en aanvullende concepten ten opzichte van het traditionele pakket. Consumenten kiezen steeds vaker voor luxe gemaksproducten en zijn bereid hiervoor wat extra te betalen. De bezoekers kunnen op onze stand kennis maken met de dessert- en amuse glaasjes van Rolph en Rolph en het heerlijke en smaakvolle gebak van Jakery. Ook presenteren wij heerlijke luxe dessert creaties van Erhard. Stuk voor stuk absolute aanvullingen op bestaande assortimenten die zorgen voor 100% additionele omzet in de winkels”, aldus Kaman.