Unieke sterrenregen voor de Groentespecialist!

AGF Detail wordt VEG

Unieke sterrenregen voor de Groentespecialist!

Unieke sterrenregen voor de Groentespecialist!

26 september 2016
Unieke sterrenregen voor de Groentespecialist!


Sinds de Sterrenuitreiking van Groenteman met Ster 2016 die op 17 september jl. plaatsvond in Nijkerk, is Nederland in totaal 24 sterwaardige groente- en fruitspeciaalzaken rijker! Tijdens de allereerste editie in de geschiedenis van de AGF-detailhandelbranche wonnen 15 groentespeciaalzaken 1 ster, 6 groentespecialisten kregen 2 sterren en 3 groentespeciaalzaken, waaronder Gijs van de Hoef in Veenendaal, vielen in de hoogste categorie met 3 sterren. Kijk voor een overzicht van alle sterwinnaars op www.groentemanmetster.nl/sterwinnaars.


Ga ook voor sterren!

Tijdens de beurs kunnen alle ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland in de stand van ADN zich aanmelden als deelnemer van de verkiezing Groenteman met Ster 2017. De voorinschrijving is meteen gestart voor een nieuwe editie. 
ADN/Groenteman met Ster nodigt u van harte uit om op hun stand even op krachten te komen met een lekker drankje. U kunt zich laten informeren over de verkiezing, maar u zult daar ook vast huidige sterwinnaars en collega-groentespecialisten ontmoeten. U treft daar ook de 'Wall of Stars’ aan met alle namen van de sterwinnaars. Tevens is er een TV scherm met alle 'highlights’ van de feestelijke Sterrenuitreiking. Wij ontmoeten u graag op onze stand (standnummer 312).