Geweldige kansen voor AGF branche

AGF Detail wordt VEG

Geweldige kansen voor AGF branche

Geweldige kansen voor AGF branche

20 september 2016
Geweldige kansen voor AGF branche

Het aftellen voor de 13e editie van AGF Detail is begonnen. Op 27 en 28 september legt AGF Detail de rode loper voor u uit in Expo Houten. AGF Detail is uitgegroeid tot dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor AGF-specialisten en toeleveranciers.

 

Nieuw op de beurs zijn Abarka Packaging Solutions en Body & Brains. Samen presenteren zij zich op AGF Detail met innovaties. Abarka is gespecialiseerd in verpakkingsconcepten en werkt samen met gerenommeerde verpakkingsbedrijven, machineproducenten en kennisinstellingen.

 

Directeur Wim van Cuijk: "Met onze verpakkingen staan wij niet alleen garant voor optimale houdbaarheidsverlenging van groente en fruit, maar wij gaan nog een stap verder met ons nieuwe SkirtAll design. Hiermee zorgen we ervoor dat de producten opvallen in de schappen en bieden we de detaillisten de kans om zich te onderscheiden van een supermarkt”. Op AGF Detail laat Body & Brains, bekend van haar gezonde blauwe bessen en ander zacht fruit, zien hoe het SkirtAll Design gebruikt wordt met zacht fruit, druiven etc.

 

Jacques Luteijn, DGA Body & Brains: "Met de concepten van Abarka leveren wij aan retailers en detaillisten over de hele wereld. Gezondheid is een steeds belangrijker wordend aspect in de Nederlandse voedingsindustrie en zacht fruit blinkt sterk uit op dit gebied. We zien met het innovatieve SkirtAll design geweldige kansen voor de AGF branche en laten de bezoekers van AGF Detail graag kennis maken met onze gezonde producten in deze mooie verpakkingen".